Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Brand in schuur achter woning Rembrandtstraat Vlijmen

VLIJMEN - Brandweer Vlijmen kreeg dinsdagmiddag iets voor 16:00 uur een melding van een brand in een schuur/loods achter een woning aan de Rembrandtstraat in Vlijmen. In de schuur was brand uitgebroken, vermoedelijk in een kacheltje waarin aan de achterzijde wat accu's lagen. Naast de kachel ging er op een steekwagentje ook wat oud papier in vlammen op en had de deur van de schuur ook wat brandschade. Daarnaast had de schuur rook en roetschade. De brandweer had het vuur snel onder controle. Een gasfles welke ook in de schuur stond is veilig gesteld en gekoeld.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.