Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Man dreigt gaskraan open te draaien in Heusden

HEUSDEN - De politie kreeg dinsdagmiddag een melding dat een man de gaskraan dreigde open te draaien in zijn woning. Diverse agenten spoedde zich naar de woning gelegen aan de Wijksestraat in Heusden. Bij aankomst troffen ze de man in de tuin aan waar hij werd aangehouden. De man is meegenomen naar het bureau waar zal worden gekeken of de man de cel in gaat ofdat hij zorg nodig heeft. De opgeroepen brandweer heeft nog gemeten en gekeken of de man daadwerkelijk de gaskraan had open gedraaid. Voor zover bekend was dit niet het geval en bleef het bij een dreigement.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.