Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Bestuurster overleden na ernstig ongeval A59 Waspik

WASPIK - Bij een zeer ernstig ongeval woensdagochtend op de A59 is een bestuurster om het leven gekomen. Zij botste met hoge snelheid op een afremmende vrachtwagen. Een getuige die achter het ongeval reed verklaarde dat de vrouw niet eens remde en vol op de vrachtwagen reed. Hulpdiensten rukte massaal uit meer konden niet meer voor het slachtoffer betekenen. Zij overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De weg werd tijdelijk afgesloten maar ondertussen kan het verkeer via de vluchtstrook doorrijden. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat de precieze toedracht van dit tragisch ongeval is geweest.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.