Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Fietser zwaargewond bij ongeval in Haarsteeg

HAARSTEEG - Op de rotonde Tuinbouwweg met de Abt van Engelenlaan in Haarsteeg is zondagmiddag rond de klok van een uur een fietser zwaar gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een auto. De oudere man op een elektrische fiets, botste met zijn fiets op de rotonde achter op een rijdende auto, waarna de man ten val kwam en zwaar gewond raakte. Meerdere ambulances en een traumahelikopter spoedde zich naar de locatie van het ongeval. De man werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. De bestuurster van de auto gaf aan de man helemaal niet gezien te hebben toen ze de rotonde op reed. Volgens de vrouw draaide ze vanaf de Abt van Engelenlaan de rotonde op. Plotseling hoorde ze een klap en zag ze de man op de weg liggen. De vrouw heeft direct haar auto langs de weg gezet en is eerste hulp gaan verlenen in afwachting van de hulpdiensten. De vrouw vermoed dat de man vanuit de Tuinbouwweg de rotonde op is gereden en daarna met behoorlijke snelheid achter op de langzaam rijdende auto is gereden.Opmerkelijk is, dat op de plaats waar het ongeval gebeurde normaal gesproken geen fietsers rijden. Parallel langs de rotonde loopt namelijk een fietspad.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.