Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Auto belandt in sloot na frontale aanrijding in Vlijmen

VLIJMEN - Aan de Honderdbunderweg in Vlijmen is zondagmiddag een auto in de sloot beland. De inzittenden konden zelfstandig uit de auto komen. De auto botste rond 12.40 uur met een tegemoetkomend voertuig. Door de klap raakte de wagen van de weg en belandde deze op z’n kop in de sloot. Een passerende fietser kon de auto ternauwernood ontwijken. De inzittenden konden via een achterdeur uit de wagen klimmen. Enkele passerende automobilisten hielpen de man hierbij en verleende eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij. Hoe de twee auto’s frontaal op elkaar konden botsen is niet duidelijk. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de sloot getakeld.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.