Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Auto rijdt vol achterin stilstaande auto A59 Drunen

DRUNEN - In de nacht van zaterdag op zondag is er iets voor 01:30 uur een ongeval gebeurd op de A59 ter hoogte van Drunen - Elshout. Op de linkerrijstrook stond een auto met pech stil, de bestuurster van het voertuig was uit het voertuig toen er een andere auto vol achterin reed. De ravage was enorm. De bestuurder(ster) van de andere auto is met onbekend letsel over gebracht naar het ziekenhuis. In het voertuig van de vrouw welke met pech stil stond werden o.a. zes cilinders lachgas en enkele ballonnen gevonden. Tevens vond de politie enkele spuiten, naalden en diverse soorten drugs. De vrouw is door bekenden opgehaald. De A59 werd na het ongeval afgesloten voor alle verkeer en er werd een omleiding ingesteld. Rijkswaterstaat heeft het wegdek laten reinigen door een ZOAB-cleaner. De vrouw zal in een later stadium zich moeten verantwoorden.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.