Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Voetganger aangereden op snelweg A59 bij Waalwijk

WAALWIJK – Zondagmiddag omstreeks 17:15 uur is een voetganger aangereden op de snelweg A59 bij Waalwijk. De bestuurder is na de aanrijding doorgereden. De hulpdiensten rukten massaal uit om het slachtoffer hulp te bieden. Zo landde er een traumahelikopter op de snelweg en was de brandweer en ambulance met meerdere voertuigen ter plekke. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het kenteken van de doorgereden bestuurder is bij de politie bekend. Deze zal een bezoek van de politie kunnen verwachten. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.