Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Weer vliegt auto uit beruchte 'Sanne en Hebe'-bocht op A59 naar A2 bij knooppunt Empel

EMPEL - Een auto is zondagavond het water in gereden in de bocht van de A59 naar de A2 bij knooppunt Empel. De inzittenden, een man en vrouw en hun hond, zijn bevrijd door de brandweer. Ze zijn nagekeken door de ambulance en werden daarna door familie opgehaald. Het is niet de eerste keer dat het op deze plek misging. Een maand geleden reed er ook een auto op dezelfde plek het water in. In oktober vorig jaar raakten de 26-jarige Sanne samen met de door haar begeleide Hebe (10) ook van de weg , en kwamen te overlijden. Zij werden na een massale zoektocht twee dagen later gevonden. Na enkele recente voorvallen in dezelfde bocht wordt de roep om een vangrail in deze bocht steeds luider. De ouders van Sanne Bos zijn een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeluk waarbij Sanne en Hebe om het leven kwamen. Ook burgemeester en wethouders van Den Bosch willen dat er op die plek een vangrail komt.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.