Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Twee zwaar gewonden bij auto-ongeluk Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG - Zondagmiddag omstreeks 16:45 uur zijn er twee mannen zwaargewond geraakt na een ongeval op de Rivelstraat in Wijk en Aalburg. De auto raakte van de weg en botste met de zijkant tegen een boom. Twee traumahelikopters, brandweer en meerdere ambulances zijn met spoed ter plaatse gekomen. De hulpdiensten hebben beide slachtoffers gereanimeerd. Vervolgens is er één per ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. Het andere slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gevlogen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De weg is nog lange tijd afgesloten.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.