Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Surinaams eethuis beschoten in Rotterdam

ROTTERDAM - Op de Volmarijnstraat in Rotterdam-West is zondagmorgen rond 05.00 uur een Surinaams eethuis beschoten. De politie rukte uit nadat er meldingen waren binnengekomen van knallen. Ter plekke werd in eerste instantie niets aangetroffen door agenten. Later in de ochtend werd de politie nogmaals gebeld. Toen bleek dat er kogelgaten in een winkelruit zaten. De Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen voor onderzoek. Er werden op straat meerdere hulzen aangetroffen. Er raakte gelukkig niemand gewond. De politie is op zoek naar getuigen en aanvullende informatie.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.