Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Bestuurster verliest macht over het stuur Deutersestraat Cromvoirt

CROMVOIRT – De bestuurster van een personenauto is vrijdagmiddag omstreeks 12:15 uur de macht over het stuur verloren door een greppel gestuiterd om daarna bovenop een bult zand tot stilstand te komen. Het ongeval gebeurde op de Deutersestraat in Cromvoirt. In eerste instantie leek het personeel van de ambulance het alleen af te kunnen maar tegen 12:45 uur werd alsnog de hulp van de brandweer ingeroepen. Zij hebben de auto gestabiliseerd en geholpen om de bestuurster uit de auto te krijgen. De vrouw is daarna met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Waardoor de vrouw de macht over het stuur verloor is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig getakeld.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.