Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Fietser omgekomen na aanrijding met vrachtwagen in Giessen

GIESSEN - Omstreeks 08:45 uur is er een ongeval gebeurt tussen een fietser en een vrachtwagen. De fietser is hierbij komen te overlijden. Het ongeval vond plaats op de kruising Parallelweg en de Industrieweg in Giessen. Vermoedelijk fietste de fietser over het naastliggende fietspad van de Parallelweg toen een vrachtwagen dit fietspad wilde oversteken om de Industrieweg op te gaan. De vrachtwagen heeft de fietser vermoedelijk met de voorkant geraakt. Er werden twee traumahelikopters opgeroepen, meerdere ambulances en de brandweer. Echter heeft deze hulp niet mogen baten en is het slachtoffer ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.