Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Auto belandt in sloot naast de Spoorlaan in Nieuwkuijk

NIEUWKUIJK - Zondagmiddag omstreeks 15:10 uur raakte een auto te water op de hoek van de Spoorlaan met de Venbroekstraat in Nieuwkuijk. De bestuurster raakte door nog onbekende omstandigheden de macht over het stuur kwijt en kwam op z’n kop in de sloot tot stilstand. De vrouw kwam voor zover nu bekend uit de Venbroekstraat en wilde rechtsaf de Spoorlaan op draaien. Ze is door het ambulancepersoneel ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een rijbaan van de Spoorlaan is tijdelijk afgesloten geweest. Een bergingsbedrijf heeft met twee voertuigen de auto getakeld.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.