Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Fietsers vlucht na aanrijding in Waalwijk, andere fietser zwaargewond

WAALWIJK – Bij een aanrijding tussen twee fietsers is woensdagmiddag één fietser zwaargewond geraakt, de andere fietser ging er na het ongeval vandoor en wordt door de politie gezocht. Het ongeval gebeurde tegen 17:00 uur op het fietspad langs de Kleiweg in Waalwijk. Het zwaargewonde slachtoffer is onder politiebegeleiding door een ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een ingevlogen trauma-arts ging ook mee om het ambulance personeel te ondersteunen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk, de politie doet daar onderzoek naar. De politie roep de verdachte op zich te melden, tevens is ze op zoek naar getuigen die iets hebben gezien.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.