Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Malafide installatiebedrijf veroorzaakt gaslek in woning Drunen

DRUNEN - Enexis was vrijdagochtend bij een woning aan de Leliestraat in Drunen. De monteur perste de binneninstallatie af, deze bleek dusdanig lek dat deze gerepareerd moest worden voordat de gaskraan weer open mocht. De bewoonster van de woning zocht via Google naar een installateur om het lek te dichten. Ze dacht een bekend bedrijf te bellen en maakte een afspraak dat de monteur langs zou komen. Deze kon al binnen enkele uren komen. Eenmaal aan de slag ging het volledig mis, de monteur sneed met zijn snij-ijzer de hoofdleiding van 22mm door waardoor er veel gas de woning instroomde. De monteur pakte hierop zijn biezen de bewoonster verbouwereerd achterlatend met de mededeling dat ze nog maar eens met Enexis moest bellen. De bewoonster rook gas en belde nogmaals met Enexis, hierop is de brandweer gealarmeerd welke direct de woning hebben geventileerd zodat het gas zich niet zou ophopen. Enexis was inmiddels ook met meerdere voertuigen aanrijdend om de gasleiding af te sluiten en het lek voor de meter te repareren. Als dit is gebeurd dan zal er alsnog een installatiebedrijf moeten komen voordat de bewoonster weer gas krijgt. Het lek in de binnenhuisinstallatie is nog steeds niet gerepareerd. Zowel de brandweer als Enexis waren ontzet over de gang van zaken. Dit soort installatiebedrijven moet van de straat voordat er ernstige ongelukken gebeuren.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.