Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Bestuurder ramt auto en schutting in Raamsdonksveer

RAAMSDONKSVEER - Bij een ongeval op de Breetweerlaan in Raamsdonksveer is maandagmiddag een bestuurder van een bestelbus gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak ramde de bestuurder van de bestelbus een personenauto. Na de klap reed de bestuurder nog zeker honderd meter door, ramde twee verkeerspalen en kwam tegen een schutting tot stilstand. Getuigen wisten te melden dat de bestuurder onwel is geworden. De bestuurster van de personenauto kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de bestelwagen is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.