Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Meerdere zwaargewonden bij auto te water in Den Bosch

DEN BOSCH - Omstreeks 02:35 uur is er een auto te water geraakt. Dit gebeurde op de Vlijmenseweg in Den Bosch. Brandweerduikers hebben twee personen uit het voertuig weten te halen. Deze zijn beide op de kant gereanimeerd en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend of er nog meer mensen in de auto zaten. De duikers van de brandweer hebben in totaal ruim een uur gezocht in het water. Een traumahelikopter, vier ambulances en de brandweer kwamen ter plaaste. De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Het lijkt erop dat de bestuurder een paal van een verkeersbord heeft geraakt en daardoor is gelanceerd en in het water terecht is gekomen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.