Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Auto tegen woning in brand gestoken in Waalwijk

WAALWIJK - Een auto welke aan de Looierij in Waalwijk stond geparkeerd is zaterdagavond net voor middernacht in brand gestoken. De auto stond dichtbij een woning geparkeerd. De brandweer schaalde daarom op naar het sein 'middelbrand' en kwam met drie voertuigen ter plaatse. Omstanders hebben zien gebeuren dat iemand de auto in brand stak. De auto is op meerdere plaatsen tegelijk gaan branden. Toen de brandweer aankwam stond de auto volledig in brand en kwam het vuur gevaarlijk dicht bij het huis. Het huis heeft ook schade opgelopen door de brand. De auto kan als verloren worden beschouwd. De politie doet onderzoek naar de brand.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.