Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Vrachtwagenchauffeur rijdt zich klem onder berucht viaduct in Waalwijk

Waalwijk - Een vrachtwagen heeft zich woensdag vastgereden onder het beruchte viaduct bij de Hertog Janstraat in Waalwijk. Op deze plek ging het afgelopen jaren al tientallen keren mis. De weg is voorlopig dicht. Het viaduct heeft een hoogte van 3,60 meter en is berucht, omdat er regelmatig vrachtwagens klem komen te zitten. Chauffeurs negeren de verkeersborden of zien ze over het hoofd. De vrachtwagen stond vanaf ongeveer 14.30 uur muurvast onder het beruchte viaduct, waar tientallen keren eerder trucks klem kwamen te zitten. Rijkswaterstaat en de politie hebben de Hertog Janstraat tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Door de klap is het dak van de oplegger in de trailer gezakt. Ook is een stuk beton van de brug af geslagen. Het viaduct was onlangs nog hersteld na een soortgelijke aanrijding met een truck, amper twee weken geleden.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.