Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Zwaargewonde bij botsing op N261 bij Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn er op de N261 tussen Loon op Zand en Kaatsheuvel twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Dit gebeurde op de hoofdrijbaan ter hoogte van de afslag Kaatsheuvel. Beide voertuigen zijn vervolgens via de busbaan en de afrit in de sloot beland. Bij het ongeval raakte twee personen gewond waarvan een zwaargewond, zij zijn met onbekend letsel over gebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. De politie denkt dat de bestuurder van de Porsche, een 22 jarige man uit Waalwijk, met hoge snelheid reed en achterop de Toyota Aygo klapte. Bij de 22 jarige Waalwijker is bloed afgenomen om te controleren of hij onder invloed was. De politie heeft de Porsche voor technisch onderzoek in beslag genomen om te trachten de gereden snelheid vast te stellen. Beide voertuigen zijn door bergingsbedrijven getakeld.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.