Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Bestelbus in sloot na botsing met vrachtwagen in Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE - Donderdag omstreeks 13:15 uur zijn een vrachtwagen en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde op de Bevrijdingsweg in Sprang-Capelle. De bestuurder van de bestelbus verloor na het ongeval de macht over het stuur en kwam tot stilstand tegen een duiker in een sloot. De bestelbus vervoerde enkele grote vaten met witte verf welke door de botsing open klapten door heel de bus werd verspreid na het ongeval. Een gedeelte van de verf liep uit de bus de sloot in. De bestuurder is door de brandweer uit het voertuig gehaald en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf gaat de bestelbus takelen en afvoeren.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.