Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Vrachtwagenchauffeur rijdt zich klem onder berucht viaduct in Waalwijk

WAALWIJK - Een vrachtwagenchauffeur heeft zich donderdagmiddag klemgereden onder het viaduct bij de Hertog Janstraat in Waalwijk. Een bergingsbedrijf is met groot materieel ter plaatse om de vrachtwagen onder het viaduct vandaan te krijgen. Door de klap zijn stukken van de vrachtwagen afgebroken en op het fietspad naast de tunnel beland. De Hertog Janstraat is door Rijkswaterstaat afgesloten totdat de vrachtwagen met lading weg is gehaald. Het is niet de eerste keer dat de weg bij het viaduct dicht moet, in de afgelopen jaren reden vrachtwagenchauffeurs zich tientallen keren klem.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.