Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Drie gewonden na steekpartij

ROTTERDAM - Bij een steekpartij op het Hofplein in Rotterdam zijn drie personen gewond geraakt. Het gaat om twee zwaargewonden welke ruzie met elkaar hebben gehad, een derde is een man die tussen de twee mannen sprong om de ruzie te sussen. De ambulancedienst heeft de twee vechtersbazen met spoed naar het ziekenhuis gebracht, ze hadden ernstige verwondingen. De man die tussenbeide sprong werd mishandeld door de mannen die ruzie hadden en kon ter plekke worden behandeld. Na het incident reed er een auto weg, hierin zaten twee mannen die korte tijd later zijn aangehouden. De politie doet onderzoek.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.