Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Brand in oude champignon cel in Velddriel

VELDDRIEL - Maandagavond omstreeks 19:30 uur is er een brand uitgebroken in een loods aan de Koestraat in Velddriel. De brand leek al snel geblust door omstanders, echter bleek de toch nog in het dak van de loods te woedde. De brand was al snel geblust met een tuinslang door de omstanders bij de loods. Echter was de brand in het dak gekropen waardoor de brand onder het dak verder woedde. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse om de brand te bestrijden. De brandweer heeft het dak op meerdere plekken moeten openbreken om bij de brand te komen. Het dak bestond uit asbest, hierdoor moest de brandweer voorzichtiger te werk gaan. De omstanders hebben door hun snelle handelen mogelijk een grotere brand weten te voorkomen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.