Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Man in scootmobiel zwaargewond na aanrijding in Zaltbommel

ZALTBOMMEL - Omstreeks 17:20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Steenweg en Beersteeg in Zaltbommel. Het ongeval vond plaats tussen een automobilist en een man op een scootmobiel. Hoe en waardoor het ongeval kon plaatsvinden is nog niet bekend. De automobilist heeft nog wel uitgeweken en is daarbij in de tuin van een naastgelegen woning terecht gekomen. De brandweer, ambulance en traumahelikopter kwamen ter plaatse om de man op leeftijd in de scootmobiel hulp te verlenen. De man is ter plekke gereanimeerd en vervolgens zwaargewond, met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De kruising is nog lange tijd afgesloten wegens politieonderzoek. Dit onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.