Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Politie maakt einde aan illegaal feest in Waardenburg

WAARDENBURG - De politie heeft een einde gemaakt aan een illegaal feest in Waardenburg. Zo'n 100 feestgangers waren onder de Martinus Nijhofbrug aan het feesten. De politie heeft de feestgangers ruim de tijd gegeven om de vertrekken, echter werd hier geen gehoor aan gegeven. Uiteindelijk zijn zondagavond omstreeks 22:00 uur de feestgangers vertrokken. Alle mensen werd voor vertrek gecontroleerd door de Mobiele Eenheid van de politie. Ook zijn er meerdere voertuigen en een geluidsset in beslag genomen. Een politiehelikopter heeft lange tijd boven het dorp gevlogen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.