Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Twee personen gewond bij ongeval op Kruising Karel Boddenweg - Baden Powelllaan in Tilburg

TILBURG - Vrijdagochtend omstreek 11:15 uur zijn er op de Kruising Karel Boddenweg - Baden Powelllaan in Tilburg twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval raakte twee personen gewond, beide zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd., De melding was dat er bij het ongeval ook brand zou zijn uitgebroken vandaar dat ook de brandweer ter plaatse kwam. Dit bleek gelukkig niet het geval. De brandweer ging dan ook weer onverrichte zaken retour., De Jozef Platteweg is tijdens het ongeval afgesloten geweest voor alle verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.