Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Explosie bij woning vriendin Klaas Otto in Den Bosch

DEN BOSCH - In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Stapelen in Den Bosch. Het betreft het huis van Grada K. waar Klaas Otto, voormalig topman van motorclub No Surrender, regelmatig verblijft. Dinsdag was er een explosie bij een woning met hetzelfde huisnummer aan de Goedenrade iets verderop in de wijk. Mogelijk was die explosie bestemd voor de woning van de vriendin van Klaas Otto en hebben de daders zich toen in de straat vergist. Na de vorige explosie plaatste de politie in overleg met de gemeente twee tijdelijke bewakingscamera’s in de wijk. Daar trokken de daders zich volgens de woordvoerder niets van aan en zijn gewoon door het beeld gelopen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.