Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
GTC Rally 2022

De GTC Rally ging zaterdagmiddag onder grote publieke belangstelling van start in Achtmaal. Vanaf de eerste klassementsproef ging het gas er direct vol op. Hans Weijs jr. en zijn navigator Bjorn Degandt reden in hun Ford Fiesta onbedreigd naar de zege in de GTC Rally. In de eerste serie van vier klassementsproeven bouwde Weijs al een kleine voorsprong op op de rest. ,,In de tweede zijn we er vol op gegaan om met een goede voorsprong het donker in te gaan.” De strijd om de tweede plaats was ook nog even spannend. De Jong bleef in zijn Hyundai i20 concurrent Jasper van den Heuvel (VW Polo) met iets minder dan een seconde voor. Door remproblemen en andere mechanische vraagtekens, eindigde Kevin Van Dejine op een teleurstellende zevende plaats, voor Lambert Parrren. “We kenden remproblemen. Het rempedaal kon ik tot tegen de vloer trappen. Dat geeft geen vertrouwen,” aldus Van Deijne. De NED Historic Rally werd overigens gewonnen door Marcel Ludwig met een imposante Audi A1 Quattro.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.