Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Auto klapt op betonblok Larenweg Den Bosch

DEN BOSCH - Bij een ongeval op de Larenweg in Den Bosch is een vrouw gewond geraakt. Het ongeval gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag tegen de klok van 03:00 uur. De vrouw raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, kwam in de middenberm terecht en raakte daar een betonblok. De bestelwagen kwam even verder op z'n kant op de weg terecht. De vrouw moest door de brandweer uit haar voertuig worden bevrijdt, zij zat niet bekneld. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend hoe ernstig haar verwondingen zijn. De larenweg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig getakeld.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.