Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Grote brand op manege in Wouwse Plantage

WOUWSE PLANTAGE - In Wouwse Plantage is een grote brand uitgebroken. Het gaat om een loods op een paardenmanege aan de Heistraat. De brand woedt in meerdere aan elkaar geschakelde stallen. De brandweer is groots uitgerukt met een groot aantal blusvoertuigen. Ook een groot aantal waterwagens zijn opgeroepen omdat er in dat gebied weinig bluswater voor handen is. De loods welke in brand staat is gevuld met hooi. De paarden stonden op een andere plaats. Deze zijn naar buiten gebracht en staan nu in een weiland. Voor hoever bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de brand. De rookontwikkeling van het vuur is in de verre omtrek zichtbaar. De brandweer zal ik nog enkele uren werk hebben om het vuur te doven.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.