Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Veel schade na ongeval op de Van Heemstraweg bij Rossum

ROSSUM - Donderdagochtend omstreeks 07:45 uur heeft er een kop-staartbotsing plaatsgevonden op de Van Heemstraweg ter hoogte van Rossum. Eén persoon is hierbij gewond geraakt. Een personenauto wilde van de Van Heemstraweg afslaan waarna het mis ging. Een bestelbusje reed achter op de personenauto waarna deze van de weg raakte tegen een boom aan. De auto kwam enkele meters verder gedraaid tot stilstand. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse bij het ongeval. Toen bleek dat de automobilist niet zelfstandig uit het voertuig kon komen werd ook de brandweer uit Kerkdriel opgeroepen. Uiteindelijk kon het slachtoffer toch onder begeleiding van de ambulancedienst uit het voertuig komen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De twee voertuigen zijn opgehaald door een bergingsbedrijf. Ten tijde van het ongeval was de Van Heemstraweg ter hoogte van Rossum enige tijd afgesloten, dit zorgde voor een enorme verkeersopstopping.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.