Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Auto vat vam tijdens rijden op Weststadweg in Oosterhout

OOSTERHOUT – Een auto is zaterdagmiddag aan het eind van de middag in vlammen opgegaan. De bestuurder van de cabriolet reed op de Weststadweg in Oosterhout toen hij plotseling rook onder zijn motorkap vandaan zag komen. Nog voor hij het voertuig tot stilstand kon brengen vlogen de vlammen eruit. Hij wist alsnog het voertuig snel stil te zetten waarna binnen korte tijd de auto in lichterlaaie stond. De brandweer was snel ter plaatsen maar kon de auto niet meer redden. De bestuurder is met de schrik vrijgekomen. Door de autobrand is de Weststadweg tijdig afgesloten. Dit leidde niet tot drukte. Verkeer kon omrijden via het industrie terrein. De auto zal door een berger worden getakeld.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.