Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Scooterrijdster gewond bij ongeluk op de Vlijmenseweg Den Bosch

DEN BOSCH - Op de Vlijmenseweg in Den Bosch zijn vrijdag aan het einde van de middag een scooter en een auto met elkaar in botsing gekomen., Een automobilist wilde afslaan naar een parkeerplaats en zag daarbij de scooterrijdster over het hoofd. De auto tikte de scooter aan. Die botste vervolgens tegen een boom. De scooterrijdster raakte hierbij gewond en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht., Een traumahelikopter bracht de trauma-arts naar de plek van het ongeluk voor medische assistentie. De arts is niet meegegaan naar het ziekenhuis.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.