Vacatures

MaRicMedia is voortdurend op zoek naar nieuwe foto- en videomakers, die zijn of haar professionele beelden aan onze beeldbank wilt leveren.

Wij richten ons op verslaglegging van nieuws, sport, bijzondere gebeurtenissen en evenementen op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Wil jij jouw professionele beelden via onze beeldbank terug zien in de regionale en landelijke media dan zoeken wij jou!

Als foto- en videomaker heb je een professionele en journalistieke instelling, straal je enthousiasme uit en ben je discreet. Daarnaast ben je in het bezit van een professionele foto/video camera en een smartphone om beelden vanaf locatie te kunnen versturen, een politieperskaart is daarbij een pré.

Naast fotografen of videomakers zijn wij ook op zoek naar stagelopers die ons ondersteunen in het redactiewerk en daarnaast ook op zelfstandige basis items kunnen maken en draaien.


Heb je interesse, neem dan contact met ons op via mail, vacature@maricmedia.nl.

Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.